Jazzens fødeby er New Orleans. I denne by har mange danske musikere gennem årene hentet inspiration til egen musikalsk udvikling. Det gælder også for kvintetten, Jazz Five, der bærer titlen af danmarksmestre i børnejazz. Søndag den 5. november besøger bandet Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus til en forrygende søndagsmatiné.

 

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll. Bandet blev grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013.

 

Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Bandet er én storswingende festmaskine, der inviterer børn og voksne med til Mardi Gras i New Orleans. Topunderholdning for små som store!

 

Nyd en times intens swingende jazzkoncert – gerne på tværs af flere generationer. Kom i god tid og lad jazzklubbens bar servicere frem til musikken starter. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Telefonfabrikken og Gladsaxe Jazzklub har gennem flere år samarbejdet om særlige events – også med børn og deres voksne for øje. Første søndag i november er der hvert år blevet inviteret til gratis søndagsmatiné med vindere JazzDanmarks BørneJazzpris. I år er ingen undtagelse.

 

Arrangementet finder sted i Kulturhus Telefonfabrikken – Telefonvej 8, 2860 Søborg

Søndag d. 05. november 2017 kl. 15 -16 – dørene åbnes kl. 14.30.

Besætning:  Johan Bylling Lang, saxofon; Jeppe Zacho, tenorsax, Esben Hillig, piano, Jonas Starcke, bas/vokal og Stefan Andersen, trommer/vokal.

Entré:  Arrangementet er gratis for børn og deres medbragte voksne. Mød blot op!

 

Hvis du har spørgsmål til billetkøb, så ring gerne til:
Jan Engblom: 28 40 37 15 eller Henning Tranberg: 44 44 16 91