Telefonfabrikkens eventpulje

Kulturhusets eventpulje uddeler hvert år puljemidler til relevante kulturbegivenheder og særlige events

Hvad støtter Eventpuljen?

Støtten gives til arrangementer eller projekter, der arbejder for at fremme den udviklingen, som Kulturhus Telefonfabrikken allerede retter fokus mod – nemlig den aktive folkeoplysning. Støtten gives derfor til f.eks. arrangementer der fokuserer på nye oplevelser, der giver udsyn. Eller projekter der giver frirum til fordybelse og sammenhængskraft.  Vær opmærksom på at aktiviteterne, uanset form, skal være åben for alle (men ikke nødvendigvis gratis)

Hvem kan få støtte

Støtten gives til foreninger, grupper eller andre brugertyper, der har til huse i Telefonfabrikken. Arrangementet kan dog godt afholdes uden for Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus.

Hvad skal en ansøgning indeholde?

Ansøgningen skal kort og godt indeholde en beskrivelse af initiativets/ arrangementets: formål, indhold, omfang, målgruppe og budget.

Hvis en ansøgning godkendes er støtten betinget af:

  • …at den enkelte ansøger udfærdiger en pressemeddelelse om det pågældende initiativ/arrangement. Det skal fremgår af pressemeddelelsen at arrangementet er støttet af Telefonfabrikkens Eventpulje. Pressemeddelelsen sendes til Gladsaxe Bladet og Telefonfabrikken forud for arrangementet.
  • … at der oprettes en begivenhed på KulturNaut.dk.
  • … at der oprettes et Facebookevent, hvor Telefonfabrikken gøres til medarrangør.
  • … at Telefonfabrikkens scenetæppe og/eller roll up’s med ’Støttet af Telefonfabrikkens Eventpulje’ benyttes ved arrangementet, så det tydeligt ses af både presse og besøgende.

Hvor skal ansøgningen sendes hen?

Send din ansøgningen til kulturhusets leder Jacob Brønnum på JACBRO@gladsaxe.dk.

Der er løbende ansøgningsfrist.