Lørdag den 28. oktober kl. 12-21 indtager Gladsaxe Folkemusikfestival Telefonfabrikken. Festivalen samler entusiaster fra hele landet med hang til folkemusik og folkedans og har sammensat et fyldigt program.

 

Garvede og nye musikere

Der bliver spillet op fra tre forskellige scener i huset og musikken leveres af garvede kunstnere såvel som nyere musikere. Blandt de helt store scoops er den danske duo Bente Kure og Leif Ernstsen der synger viser og evergreens og det verdensberømte band Hudna, hvis musikere kommer fra Danmark, Tyrkiet og Mellemøsten. På en måde samler Hudna den kristne, jødiske og muslimske verden og skaber en ny lyd ved nyfortolkning af Nordisk, Tyrkisk og Amerikansk folkemusik.

 

Praktisk info

Festivalen åbnes kl. 13 af formanden for kultur-, fritid-, og idrætsudvalget i Gladsaxe, Katrine Skov. Der sælges mad og drikkevare dagen igennem i det store fællesrum og også her vil man kunne nyde livemusik dog i en mere afdæmpet form.

 

Gladsaxe Folkemusik Festival er den største folkemusik fest på Sjælland og på grund af tilskud fra Gladsaxe kommune er der gratis adgang for publikum. For mere information om festivalen og programmets tider se: http://gladdans.dk/festival/festival.html