Fredag 7. april får Telefonfabrikken og Gladsaxe Jazzklub besøg af et internationalt kendt band. En amerikaner, en nordmand og en svensker har fundet musikalsk sammen i København, og det har mundet ud i den forrygende swingende trio Kristin Korb Trio.

Kristin Korb er en syngende amerikansk bassist. Hun er én af de yngre musikere, som både mestrer traditionen og alligevel er helt sig selv. Blandt musikere er Kristin kendt for sin utrolige swinglyd. Det kræver sin kvinde at flytte med sin kontrabas til et land, der er kendt for en stor tæthed af gode bassister, og så oven i købet kunne skabe sig en karriere. Kristin har efter sin ankomst til landet dannet trio med en svensk pianist og en norsk trommeslager, og sammen har de tre elegante musikere et særdeles godt greb om jazzens ædleste dele.

Gladsaxe Jazzklub havde trioen på besøg i sidste sæson ved et udendørs arrangement. At synge og spille kontrabas samtidigt er ikke den letteste kunst, men for Kristin Korb virkede det totalt ubesværet. Et elegant og virtuost spil gav musikken et solidt og naturligt drive, og dertil kom en stemme, der bare gjorde sangene nærværende og vedkommende. Ydermere kunne de fremmødte gæster nyde musikerens veludviklede sans for at kommunikere med og underholde sit publikum.

Gå ikke glip af et frisk pust fra Atlanten, og oplev bl.a. nye og charmerende versioner af Duke Ellingtons og Fats Wallers swingende arrangementer.

Besætning: Kristin Korb (US), bas og vokal; Snorre Kirk (N) og Magnus Hjorth (S), klaver.

Arrangementet finder sted i Gladsaxes kulturhus Telefonfabrikken fredag den  7.  april  2017,  kl. 20.00 – 23.00. Dørene åbnes kl. 19.30 for koncertgæster. For spisende deltagere åbnes dørene kl. 18.30.

Entré:
60 kr. for medlemmer
100 kr. for ikke-medlemmer

Spisning:
120 kr. pr. kuvert
Madleverandør : Ostedelikatessen

Tilmelding på www.gladsaxejazzklub.dk