Det var en fest med stort F, da vi sidste år kunne afholde kulturfestivalen, Gladsaxe Loves Culture, for først gang. Hele Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus blev taget i brug. Der var basar, hvor man kunne købe kunsthåndværk og opleve danseshows. Der var maler-konkurrence i atriumgården. Der var historiefortællinger for børn, kreativ workshop, ansigtsmaling og rollespil for ungerne. Der var en såkaldt verdensrestaurant, hvor man kunne smage på traditionelle egnsretter fra bl.a. Afghanistan, Rwanda og Indien. Og der var musik for børn, unge og voksne i kulturhusets café og på ungdomsteatret Gawendas store scene. Det hele blev skudt i gang med et brag af en musikparade, som viste vejen fra Søborg Torv til Telefonfabrikken.

I kulturhuset glæder vi os derfor meget over, at Gladsaxe Kommunes Integrationsråd er lige så opsatte på at gentage succesen som vi er her i kulturhuset, og at der nu er etableret en arbejdsgruppe som er gået i gang med at planlægge Gladsaxe Loves Culture 2015.

Datoen bliver lørdag den 6. juni kl. 11-16 (musikparaden starter kl. 10), så tag og sæt kryds i kalenderen allerede nu. Vi arbejder på et helt fantastisk program for dagen..!

 

Se filmen fra sidste års festival her: