God nyhed – lokaler genåbner

Mange af jer har ventet tålmodigt på, at nogle af de gode lokaler med vinduer skulle genåbne. Vi er glade for at kunne fortælle, at flere lokaler nu er åbnet igen, efter de har været lukket ned grundet skimmelsvamp.

Vi kan nu igen nyde det flotte lysindfald og muligheden for at åbne vinduerne ud til atriumgården i lokalerne Dansesal 3 og Afspænding 6. Der har været en proces i gang for at afdække om lokalerne kan genåbne og tallene viser, at lokalerne er sikre at tage i brug igen. 

Dansesal 2 er fortsat lukket pga. skimmelsvamp, og det gælder også for de resterende lokaler i det gamle Musik og Billedskole.

Du kan kontakte Lokalebooking på Rådhuset på nybooking@gladsaxe.dk eller på tlf.nr. 3957 5337, hvis du ønsker at spørge til booking af de genåbnede lokaler.

GAWENDA flytter kontor og vi har nye ansigter i huset

SUKA er flyttet ind i et af de lokaler, hvor Musik og Billedskolen før lå (ved indgang 3).

REMIDA flytter fra 1. februar 2023 ind i Multisalen og vil afholde workshops med børn primært fra daginstitutioner.

GAWENDA har af praktiske årsager fået Afspænding 5 som kontor. De har haft et stort ønske om at have kontor tættere på deres teatersal og øvelokaler. Det er vi glade for nu kan lade sig gøre. 

NATTERAVNENE er også flyttet ind i et af de små lokaler i den gamle Musik og Billedskole, som de kan bruge som pauserum/tørrerum/depot, når de er ude i natten og skaber tryghed blandt de unge.