Abusive relations

Forestillingen Abusive relations (hårde relationer,) omhandler relationer mellem forskellige mennesker, og hvordan usunde forhold kan påvirke og ødelægge uden man selv lægger mærke til det – fordi man er så dybt involveret i det. Stykket skal fungere som en inspiration for unge, ældre, kvinder og mænd og hvem der ellers kunne have brug for et ‘wake up call’ eller en hjælp til at sige fra over for den slags behandling, ikke kun indenfor romantiske forhold men også i venskaber, arbejdsrelationer, familier, sig selv osv.

Stykket vil være teatralsk men fokusset er selvfølgelig særligt på dansen, koreografien og bevægelserne.

Forestillingen fremføres af det moderne kompagni Care, der er et nystartet kompagni, bestående af 7 professionelle dansere og ledet af den 24 årige Katrine Holmsnæs .  Kompagniet er et pop up company med performances forskellige steder, denne gang på Telefonfabrikken.

 

Koreograf og stifter Katrine Holmsnæs.

Katrine holmsnæs er en 24 årig danser, uddannet fra Iwanson som er en 4 årig contemporary danse uddannelse i München. Siden hun graduerede i 2017, har hun arbejdet freelance som danser og koreograf i indland og udland.

Katrine er særligt kendt for sine store bevægelser og meget fysiske koreografier, hun er stor tiltaler af, at mixe en masse forskellige stilarter, og altid at have en historie inkorporeret i hendes arbejde.

 

Hvor: Drop in. Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Hvornår: lørdag 5. Januar og søndag 6. Januar klokken 19.30 (dørene vil åbne 19.00 begge dag)

Hvordan: Skriv gerne til e-mailen: katrine.holmsnaes@gmail.com for at reservere sidde pladser.

 

Opsætningen sker med hjælp fra