Om huset og os

Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus er et tilbud til alle borgere om et sted, hvor de kan mødes og dyrke deres kulturelle interesser. Hver dag indtager foreninger, skoler, klubber og kulturaktører Telefonfabrikkens lokaler. På den måde bliver der skabt en bred pallet af fritidstilbud og kulturoplevelser for børn, unge og voksne.

Du kan for eksempel gå til koncerter, yoga, sprog, babyrytmik, spille teater, musik, billard og bridge, lave mad, keramik og smykker, male, strikke, hygge og meget mere.

Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedste rammer for kulturen. Sammen med husets mangfoldige skare af faste brugere og sammen med helt nye og måske uprøvede projektmagere, arbejder vi på at udvikle spændende kulturoplevelser – for alle. Vi er altid åbne og kreative idéer. Kig forbi Telefonfabrikken og del dine idéer med os

Vi glæder os til at se dig!

Huset

ORGANISATION MM.:
Telefonfabrikken er et kommunalt drevet kulturhus under Børne- og Kulturforvaltningen (BKF). Telefonfabrikken har administrativt samarbejde med Gladsaxe Bibliotekerne.

HUSETS LEDELSE
Telefonfabrikken har 3 ansatte henholdsvis en Kulturhusleder, teknisk serviceleder og en kultur- og udviklingskonsulent
De kan dagligt kontaktes ml. kl. 8 og 15 på tlf. 3954 2030 eller efter aftale.
Husets medarbejdere kan også rådspørges i forbindelse med afvikling af større arrangementer.

WiFi
Der er gratis WiFi i hele huset. Nettet hedder Gladsaxe

HANDICAPFACILILTETER
Telefonfabrikken er udstyret med 3 handicapparkeringspladser (ml. hovedindgangen og indgang 2), handicaptoilet og dertil automatisk åbning af hoveddør, indgang 2 og mellemgang. Der er teleslynge i Fællesrummet og Møderummet

TOILETFACILITETER, PUSLEBORD, OPBEVARING AF VÆRDIGENSTANDE.
Telefonfabrikken har toiletter tre steder i huset. Ved fællesrummets toiletfaciliteter er der desuden et handicaptoilet og et puslebord til småbørn.
Ved toilettet ved fællesrummet er det desuden muligt at opbevare sine værdigenstande i aflåste skabe.

BRANDSIKKERHED, FLUGTVEJE, FØRSTEHJÆLP OG HJERTEMASSAGE.
Flugtveje må ikke blokeres eller indeholde noget der øger brandbelastningen eller risikoen i tilfælde af brand. Døre må ikke fastholdes af kiler.

Oversigt over flugtvejenes placering, samlingssteder findes i alle lokaler og på de digitale infoskærme. Orienter dig på forhånd.

Alle Telefonfabrikkens medarbejdere kan yde førstehjælp og hjertemassage. Der forefindes førstehjælpsskabe på de store gange og i Musik- og Billedskolen. Derudover er der en hjertestarter i gangen mellem indgang 2 og 3 og udendørs ved hovedindgangen.

PARKERING – CYKLER OG BILER
Bilparkering henvises til den store parkeringsplads bag det store højhus. Handicappede dog til området ved indgang 2. Se handicapfaciliteter.
Cykelparkering henvises til arealerne m. cykelstativ