Intimjazz - New Orleans Night WEB

Intimjazz – New Orleans Night 

Aftenen byder på koncert med Hans Knudsen og Morten Wittrock, der begge er meget begejstrede og inspireret af musikken fra New Orleans. Knudsen har en rocket tilgang (Fats Domino og Jerry Lee Lewis), mens Wittrock en mere mere ”Jazzet”. Begge er de dog helt enige om at James Booker og Professor Long Hair er geniale… og det kan helt bestemt forventes, at der bliver spillet New Orleans Honky Tonk Piano.

Medmusikanter denne aften er:

Jesper Dukholt – Saxofon

Kaspar Lindhardt – Bas

Marco Diallo – Trommer

Alt i alt en aften hvor det bliver svært at side stille……..

Hans Knudsen

Hans Knudsen er kendt både i jazz- og blueskredse som en yderst kompetent og bredt stilmæssigt funderet pianist og sanger. Han har bl.a. otte års turnévirksomhed med sangerinden Lillian Boutté i bagagen. Hans særlige interesse for den piano-baserede boogie-woogie, blues og jump, gjorde at Hans Knudsen skiftede hovedinstrument fra banjo til piano i løbet af 1970’erne. I 2014 modtog Hans Knudsen prisen som “Årets danske bluesnavn” for sin “… mangeårige indsats på den danske og internationale blues scene…”.

Morten Wittrock

Morten Wittrock er pianist, sanger, komponist og producer. Morten Wittrock har blandt andet skrevet sange til, og arbejdet med en lang række danske kunstnere. Han har været professionel musiker siden sit 18. år, og er I Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af CD’er I Danmark og i USA. Han har som producer flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Modtog i 2014 prisen  ” Old Time Country Music Hall of Fame’s Award”: Årets Rockabilly Album i USA.

Praktisk

Hvor: Drop Inn, Telefonfabrikken – Gladsaxe kulturhus

Dato: Onsdag 4. maj 2022

Dørene åbnes: kl. 19:30

Koncert start: kl. 20:00

Medlemspris: 90 kr. Alm. entre: 120 kr. Billetter kan købes på Gladsaxe Jazzklubs hjemmeside

beenhere

Info om Intimscenen

Intimscenen blev startet af Gladsaxe Jazzklub i jubilæumsåret 2017, og ideen var at skabe en supplerende musikplatform, som præsenterer nogle af jazzmusikkens mindre genrer samt nye musiker-konstellationer.
 
Intimscenen er medfinansieret af Telefonfabrikkens Eventpulje