Jazz på Intimscenen

Efteråret 2019

Intimscenen blev startet af Gladsaxe Jazzklub i jubilæumsåret 2017, og ideen var at skabe en supplerende musikplatform, som præsenterer nogle af jazzmusikkens mindre genrer samt nye musiker-konstellationer. Henover efterårssæsonen 2019 vil der derfor blive afhold 3 arrangementer, hvor publikum bliver budt på nye og måske anderledes jazzoplevelser på Telefonfabrikken.

JazzMuld Trio

Torsdag, 5. september 2019 – 20:00

GLADSAXE JAZZKLUBS INTIMSCENE – NYT STJERNESKUD

Musikken fra JazzMuld er en rejse ind i det vildtvoksende jazz-landskab, med de sidste århundreders danske sangskat under armen. Repertoiret er hentet fra bla. Højskolesangbogen, revyviserne og film-klassikerne. Trioen består af klaver, kontrabas og trommer – en lyd ”… af sprøde harmonier, toner fra den dybe skovbund og trommeswing fra fjerne sletter”, som en anmelder skriver.

Musikerne i JazzMuld er velkendte på den danske jazzscene og har spillet med bl.a. Alex Riel, Hans Ulrik, Jesper Thilo, Sinne Eeg, Christina von Bülow og mange flere. JazzMuld er i disse måneder igang med at indspille deres første album, som forventes at udkomme i 2019.

BESÆTNING:  Nicolai Majland, Klaver; Jakob Lind Lauritzen, kontrabas og Jester Uno Kofoed, trommer

’A night for Nancy’ – en hyldestkoncert

Mandag, 14. oktober 2019 – 20:00

GLADSAXE JAZZKLUBS INTIMSCENE – NYT STJERNESKUD

’A Night for Nancy’ hylder én af de store vokale og mest alsidige stemmer i jazzen, den nu 82-årige Nancy Wilson. Udgangspunktet tages i den legendariske pladeindspilning fra 1962, som Nancy lavede med altsaxofonisten CannonballAdderly. Hun var blot 24 år dengang, og dette var pladen, der for alvor sparkede gang i hendes årelange karriere. Holdet bag denne tribute, er et stærkt passioneret ensemble, samlet af et par af de dygtigste unge musikere på den danske jazzscene. Alle rummer de en særlig kærlighed til Nancys fløjlsbløde og unikke stemme fra omtalte indspilning. Orkestret har genhørt og re-arrangeret materialet fra 1962-pladen. De fem musikere er velkendte profiler fra den københavnske jazzscene. Sangerinden Kira Martini med charme og stor jazznerve, og stortalentet Oilly Wallace på altsax. Rytmegruppen består af Pelle von Bülow på guitar, Anders Fjeldsted på bas og Andreas Svendsen på trommer. Sidstnævnte i øvrigt hjemvendt fra New York efter fem års musikstudium – og mange jobs på Manhatten.

BESÆTNING: 

Kira Martini, vokal; Oilly Wallace, altsax; Pelle von Bülow, guitar;  Anders Fjeldsted, bas og  Andreas Svendsen, trommer.

Elisabeth Børch & Henrik Bay Duo / Intimscenen

Glæd jer til en aften på Gladsaxe Jazzklub’s Intimscene med disse to skønne musikere – sangerinde Elisabeth Børch og guitarist Henrik Bay! Som duo bringer Elisabeth og Henrik det bedste frem i hinanden. Publikum kan se frem til en nærværende og underholdende aften, som vil byde på en bred vifte af både danske og internationale jazz klassikere fra Karen Jönsson til Bessie Smith.

Sted: Café Drop Inn/Kulturhus Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Besætning:
Elisabeth Børch (vokal);
Henrik Bay (guitar).

Følgende gælder for alle koncerterne

STED: CAFÉ DROP INN/KULTURHUS TELEFONFABRIKKEN, TELEFONVEJ 8, 2860 SØBORG

DØRENE ÅBNES: 19:30

MUSIKKEN STARTER: 20:00

MEDLEMSPRIS: 50 kr.

ENTRE: 80 kr.

Intimscenen er medfinansieret af Telefonfabrikkens Eventpulje

Billetter kan købes på Gladsaxe Jazzklubs hjemmeside