Mandag d. 3. september starter Gladsaxe Jazzklubs Intimscene op igen.

Intimscenen blev startet af klubben i jubilæumsåret 2017 og ideen var at skabe en supplerende musikplatform, som præsenterer nogle af jazzmusikkens mindre genrer samt nye musiker-konstellationer. Henover 2018 sæsonen vil der derfor blive afhold 9 arrangementer, hvor publikum bliver budt på nye og måske anderledes jazzoplevelser på Telefonfabrikken.

Program for Intimscenen ’18 (efterår):

3/9 kl. 20.00: Jacob Fischer Quartet

jazz

Jacob Fischer har samlet en superb og storsvingende kvartet med nogle af de helt unge kæmpetalenter, der stormer frem på jazzscenen i disse år. Jacob er én af Danmarks mest efterspurgte og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med hovedsageligt amerikanske musikere.

Han medvirker på over 200 udgivelser og har spillet med de bedste inden- og udenlandske musikere. Ikke mindst hans 15 år i violinmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse. Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser: Ben Webster-prisen, JASA-prisen og Palæ-prisen.

Zier Romme Larsens Oscar Peterson inspirerede klaverspil er i sig selv en oplevelse. Og Mathias Petri og Andreas Svendsen udgør en formidabel rytmegruppe, der udforsker alle jazzens farver. Begge har boet i New York, hvor de har slået deres folder i verdens jazz-mekka.

2/10 kl. 20: Jakob Dinesen Quartet

jazz2

Jakob Dinesen er en af dansk jazz fremmeste saxofonister. Han har spillet med bl.a. Thomas Helmig, Thomas Blachman, Kira Skov, Jakob Bro, Ole Fessor Lindgreen og Hugo Rasmussen. Han har også gjort sig heldigt bemærket som både komponist og kapelmester for egne orkestre. I alle tilfælde bevæbnet med en virtuost spillet tenorsaxofon.

Jakob er ikke bare inspireret af saxofon-koryfæer som Ben Webster og Stan Getz, men han er også sin helt egen: en saxofonist med et meget personligt udtryk, der nok emmer af referencer, men også af en særegen ro og værdighed. Han har modtaget Bent Jædig-prisen, Palæ Bar-prisen, Walter Klæbellegatet og årets bedste jazz-udgivelse kåret af kritikerne af Jazz-Special inden for de seneste tre år.

Jakob Dinesen har samlet et nyt band i begejstring over den energi, han har fundet i den helt unge generation af jazzmusikere. Han føler sig således glædeligt udfordret af tre unge fantastiske talenter, og deres helt friske ideer om, hvad Dinesens musik kan og vil. Generationskløfterne samles til tidløs jazz.

24/10 kl. 20: Pianobar – Lasse Larsen

jazz3

Lasse Ebbeskov Jensen er ved at etablere sig som en af Europas bedste boogie-woogie-pianister og har gennem snart ti år optrådt i ni europæiske lande samt ved en række jazzfestivaler i Danmark. Sideløbende med boogie-woogien er han kandidatstuderende på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Lasse ’Boogie’ Jensen har syv år i træk underholdt på Bromølle Kro i forbindelse med Gladsaxe Jazzklubs årlige jazz-weekend. Under søndagens brunch har han underholdt sammen med pianist Tom Skovgaard. Og en forrygende koncert med boogie-woogie, ragtime, blues og jazz har hvert år fået den gamle krostue til at swinge af fryd. Nu gæster Lasse jazzklubbens Intimscene, og mon ikke syv års Bromølle-deltagere vil stå i kø for endnu engang at lægge ører til pianistens klavertrylleri.

The Boogie Dane kommer til byen.

22/11 kl. 20: Morten Wittrock Trio

 Honky-Tonk-toner i Jazzklubben
Intimscene inviterer for sidste gang i år til forrygende koncert med bl.a. ragtime, blues og boogie-woogie på repertoiret.
Morten Wittrock Trio er inspireret af Fats Domino, James Booker & Marcia Ball og pianisten Morten Wittrock er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille New Orleans    inspireret Honky-Tonk Piano på. Wittrock har i en årrække indspillet og produceret et utal af plader I Danmark og USA, og har flere gange været nomineret til Danish Music Awards. Han modtog i 2015 prisen: Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award for Årets Rockabilly Album i USA.
Besætning: Morten Wittrock (klaver) Kasper Lindhardt (bas) og Niclas Bardeleben (trommer)
Arrangementet finder sted i Fællesrummet

 

Alle koncerter starter kl. 20 – dørene åbnes kl. 19.30 Café Drop Inn,

Entré: Medlemmer 50 kr.

Ikke-medlemmer 80 kr.

Intimscenen er finansieret af Telefonfabrikkens Eventpulje.

Læs mere om arrangementerne på Gladsaxe Jazzklubs hjemmeside