Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/5/e/telefonfabrikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/5/e/telefonfabrikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663 Kontakt - Telefonfabrikken

Kontakt

Vi prøver noget nyt af på kontoret og håber I vil være med.

Du kan kigge forbi den åbne kontortid mandag til fredag fra kl. 8.30-12. Eller fange os på telefonen mellem kl. 13 og 16. Om aftenen og i weekenden kan du skrive til os.

Kontortelefon: 3954 2030

Betina Louise Kimergård –  Kulturhusleder
Betina er uddannet kulturformidler. Hun har arbejdet med udvikling af kunst og kultur i Gladsaxe Kommunes siden 2008 – først i kommunens kulturforvaltning og nu i Telefonfabrikken. Her har hun det daglige ledelsesansvar af personale, drift og udvikling i kulturhuset, og jonglerer mange forskelligartede opgaver.
Telefon: 3954 2030 | Mobil: 6165 8454
Mail: beloki@gladsaxe.dk

Janus Klitte – Teknisk service ansvarlig
Janus er oprindeligt uddannet pædagog, men har i mere end 10 år arbejdet med teknisk service. Han har hænderne skruet rigtigt på, og står for al teknisk service og reparationer i kulturhuset – lige fra lamper og lydanlæg til ventilationssystem og nøglebrikker
Mobil: 2015 6508
Mail: jankli@gladsaxe.dk

Sissel Wold-Andersen  – Kultur- og udviklingskonsulent (på barsel)
Sissel er cand. mag. i Pædagogik og Uddannelsesstudier samt Performance Design og driver forskellige kultur- og udviklingsprojekter i Telefonfabrikken. Hun står for presse- og kommunikationsopgaverne og er daglig leder af Musikkælderen. Sidst men ikke mindst fungerer hun som projektleder og rådgiver hos KulturSkaberne, som er et tilbud om sparring og støtte til lokale kulturelle iværksættere i og omkring Telefonfabrikken.
Mail: siswol@gladsaxe.dk

Susanne Engel – Kultur- og udviklingskonsulent

Mobil: 24874052 Mail: suseng@gladsaxe.dk

Lena Jørgensen – Rengøringsassistent 
Lena har været med fra starten. Hun har gjort rent i Telefonfabrikken lige siden kulturhusets åbnede i 2005 og kender stedet som sin egen bukselomme. Faktisk har hun også arbejdet i Telefonfabrikken Automatic dengang der blev produceret telefoner på adressen – altså inden kulturhuset fik base her.

Bilgen YildizRengøringsassistent
Bilgen er oprindeligt fra Tyrkiet, men flyttede til Danmark i 1996. Hun har, ligesom Lena, været med fra starten. Sammen udgør de et dream-team i kulturhuset og sørger for at Telefonfabrikkens faciliteter er indbydende hver dag.