Kontakt

Kontorets telefonnr.: 3954 2030

Kontorets åbningstider:

  • Mandag til fredag fra kl. 8.30-15.
  • Om aftenen og i weekenden kan du skrive til os.

Telefonfabrikkens personale

Jacob Brønnum – Kulturhusleder
Mobil: 2118 1261 Mail: JACBRO@gladsaxe.dk

Jacob Brønnum er Telefonfabrikkens leder, som vi deler med Værebro Bibliotek. Derfor kan du sikkert komme til at se Jacob suse forbi på cyklen for at dække begge enheder på bedste vis. Jacob kommer fra en stilling som leder hos Frederiksberg Bibliotekerne, hvor han har stået i spidsen for udviklingen af Medborgercentret Nordens Plads. Dertil har han, som sektionschef, været leder for et tværgående team for udvikling af strategi og udviklingsinitiativer. Jacob har tidligere i sit arbejdsliv arbejdet inden for film- og teaterbranchen og har tilmed været konsulent på social- og handicapområdet. Han har nu, efter eget udsagn, fundet sin rette hylde inden for biblioteks- og kulturområdet.

Janus Klitte – Teknisk serviceansvarlig
Mobil: 2015 6508
Mail: jankli@gladsaxe.dk

Janus er oprindeligt uddannet pædagog, men har i mere end 10 år arbejdet med teknisk service. Han har hænderne skruet rigtigt på, og står for al teknisk service og reparationer i kulturhuset – lige fra lamper og lydanlæg til ventilationssystem og nøglebrikker.

Susanne Engel – Kultur- og udviklingskonsulent
Mobil: 2487 4052
Mail: suseng@gladsaxe.dk

Susanne er uddannet cand. mag. i Europæisk Etnologi og har arbejdet inden for Kulturområdet både i det danske ganske land og i det grønlandske smukke land. Susanne er Sissels barselsvikar og bliver hængende indtil Sissel er retur fra barselsland. Hun varetager udvikling af projekter og aktiviteter i huset og er også ansvarlig for kommunikation heraf. Som rådgiver hos KulturSkaberne hjælper Susanne med at udvikle koncepter og med at sætte nye ideer og projekter i værk.

Sissel Wold-Andersen – Kultur- og udviklingskonsulent (på barsel)

Mail: siswol@gladsaxe.dk

Sissel er cand. mag. i Pædagogik og Uddannelsesstudier samt Performance Design og driver forskellige kultur- og udviklingsprojekter i Telefonfabrikken. Hun står for presse- og kommunikationsopgaverne og er daglig leder af Musikkælderen. Sidst men ikke mindst fungerer hun som projektleder og rådgiver hos KulturSkaberne, som er et tilbud om sparring og støtte til lokale kulturelle iværksættere i og omkring Telefonfabrikken.

Bilgen Yildiz – Rengøringsassistent

Bilgen er oprindeligt fra Tyrkiet, men flyttede til Danmark i 1996. Bilgen har været med fra starten og er en stor ressource i huset. Hun sørger hver dag for at Telefonfabrikkens faciliteter er indbydende og rene.