Kontakt

Du kan henvende dig i kontortiden kl. 8-15 på Telefonvej 8, 2860 Søborg eller på telefon 3954 2030. Du kan også kontakte de enkelte medarbejdere:

Betina Louise Kimergård

Betina Louise Kimergård  Kulturhusleder
Betina er uddannet kulturformidler. Hun har arbejdet med udvikling af kunst og kultur i Gladsaxe Kommunes siden 2008 – først i kommunens kulturforvaltning og nu i Telefonfabrikken. Her har hun det daglige ledelsesansvar af personale, drift og udvikling i kulturhuset, og jonglerer mange forskelligartede opgaver.
Telefon: 3954 2030 | Mobil: 6165 8454
Mail: beloki@gladsaxe.dk


billede på vej


Janus Klitte Teknisk service ansvarlig
Janus er oprindeligt uddannet pædagog, men har i mere end 10 år arbejdet med teknisk service. Han har hænderne skruet rigtigt på, og står for al teknisk service og reparationer i kulturhuset – lige fra lamper og lydanlæg til ventilationssystem og nøglebrikker
Telefon: 3954 2031 | Mobil: 2015 6508
Mail: jankli@gladsaxe.dk

billede på vej

Sissel Wold-Andersen  Udviklingskonsulent
Sissel er cand. mag. i Pædagogik og Uddannelsesstudier samt Performance Design og driver forskellige kultur- og udviklingsprojekter i Telefonfabrikken. Hun står for presse- og kommunikationsopgaverne og er daglig leder af Musikkælderen. Sidst men ikke mindst fungerer hun som projektleder og rådgiver hos KulturSkaberne, som er et tilbud om sparring og støtte til lokale kulturelle iværksættere.
Mobil: 24874052
Mail: siswol@gladsaxe.dk

Lena Jørgensen

Lena Jørgensen Rengøringsassistent 
Lena har været med fra starten. Hun har gjort rent i Telefonfabrikken lige siden kulturhusets åbnede i 2005 og kender stedet som sin egen bukselomme. Faktisk har hun også arbejdet i Telefonfabrikken Automatic dengang der blev produceret telefoner på adressen – altså inden kulturhuset fik base her.

Bilgen Yildiz

Bilgen Yildiz Rengøringsassistent
Bilgen er oprindeligt fra Tyrkiet, men flyttede til Danmark i 1996. Hun har, ligesom Lena, været med fra starten. Sammen udgør de et dream-team i kulturhuset og sørger for at Telefonfabrikkens faciliteter er indbydende hver dag.