Lokaler

OBS siden er opdateret 11. november 2020

For at finde ud af hvor mange personer der må opholde sig i de forskellige lokaler, tryk da på et af nedenstående lokalefotos.

Husk at det forventes at du, sørger for aftørring af ALLE kontaktflader både før og efter brug af et lokale, samt grundig udluftning. Der er sæbeopløsning, papir og skraldespande i alle kulturhuset lokalet.

Fra torsdag 29. oktober er det et myndighedskrav, at alle benytter mundbind i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal have bundbind på når du færdes i Telefonfabrikken. Mundbindet må fjernes når du når din lokation/lokale og din aktivitet begynder. Hvis du har en anerkendelsesværdig årsag til ikke at bære mundbind f.eks. vejrtrækningsbesvær, er du som på alle andre offentlige steder, selvfølgelig også fritaget for mundbind og/eller visir på Telefonfabrikken.

For flere oplysninger om rammer og retningslinjer i forbindelse med COVID-19 på Telefonfabrikken ved at følge linket til COVID-19 og Telefonfabrikken eller find vores FAQ via. linket Coronavirus FAQ

God fornøjelse