Hvem er vi?

KulturSkaberne er et kulturelt værksted, hvor du kan få vejledning og støtte til idéudvikling, planlægning og afvikling af kulturprojekter og -arrangementer. Så synes du, dit lokalområde trænger til en madklub, nye udstillinger, yogahold eller noget helt fjerde, så er det her, du kan få hjælp til at skabe dine egne kulturarrangementer. Vi har mange års erfaring med kulturprojekter og kan hjælpe dig med alt fra idéudvikling, projektbeskrivelse, planlægning, fundraising, afvikling og meget mere. Hjælpen er ganske gratis.

Hvad gør vi?

Igennem en dynamisk vejledningsproces giver vi dig de nødvendige værktøjer, og den viden der skal til, for at du kan føre dine idéer ud i livet, og gøre dem til en del af det blomstrende kulturliv i Gladsaxe. Vi støtter op omkring både enkeltstående events, som f.eks. et foredrag, en koncert eller en konkurrence, eller gentagne arrangementer, som en standup klub eller et yogahold.

Vejledningen vil primært bestå i hjælp til ideudvikling, planlægning og afvikling og du får mulighed for at låne vores lokaler samt udstyr til dit arrangement. KulturSkaberne kan desuden hjælpe med generel PR, og det at skabe synlighed omkring arrangementet.

De eneste betingelser vi stiller er, at aktiviteten/arrangementet:

  • skal være åbent for alle.
  • ikke må være partipolitisk.
  • skal holdes indenfor lovens rammer.
  • skal være til glæde for lokale borgere og bydelens besøgende.
  • skal være non-profit. Der må gerne tages entré ved events, forudsat disse går til almennyttige formål (entréen kan eksempelvis være med til at dække udgifter i forbindelse med arrangementet). I det øjeblik der er fortjeneste, tæller det ikke længere som et KulturSkaber-projekt.
  • KulturSkaberne skal altid krediteres som samarbejdspartner.

Hvert kulturprojekt får tilknyttet en vejleder fra KulturSkaberne, som vil følge og støtte dit arrangement fra start til slut.

Hvem kan være med?

Alle, der har lyst til at realisere en idé til et kulturprojekt, kan få hjælp hos KulturSkabernes rådgivning. Det betyder ikke noget, om du har lavet mange arrangementer før, eller om du er helt ny iværksætter. Det vigtigste er, at du har lyst, mod på det og energi til at føre det ud i livet.

Hvor finder du os?

Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus

Telefonvej 8E, 2860 Søborg. Tlf.: 39542030

Gladsaxe Hovedbibliotek

Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg. Tlf.: 39576300

Bibliotek+

Høje Gladsaxe Torv 2A, 2860 Søborg. Tlf.: 39576450

Mørkhøj Bibliotek

Ilbjerg Allé 38 A, 2860 Søborg. Tlf.: 39576430

Værebro Bibliotek

Værebrovej 72, 2880 Bagsværd. Tlf.: 39576470