Rigtigt mange af dem der i dag er bryggere på danske mikrobryggerier, startede som håndbryggere. Flere og flere er begyndt at brygge øl hjemme. Mange har gjort det længe. I Danske Ølentusiaster vil vi gerne opmuntre folk til selv at brygge øl og det er derfor med stor fornøjelse, at Danske Ølentusiaste Region København, inviterer alle til at komme og smage på noget af det bedste håndbryggede øl i Danmark.

Hvornår foregår det? Lørdag den 16.11.2019, kl. 12.00 – 17.00.

Hvor foregår der? Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg.

Hvad sker der? Danske Ølentusiaster har indbudt håndbryggere af øl til at præsenterederes bryg og få det bedømt, dels af øldommere fra Dansk Øldommerforening, dels afpublikum. 15 håndbryggere har tilmeldt sig. Der vil være fine præmier både til bryggerne og til publikum.

For kun kr. 50,00 får man adgang til lokalet med håndbryggerne, får udleveret et program og et smageglas, som man gerne må tage med hjem samt mulighed for at stemme om, hvilken øl man synes bedst om i de to kategorier 1) øl under 6% og 2) øl over 6%. Der trækkes lod om fine præmier til publikum. Arrangementet er åbent for alle, og er altså ikke kun for medlemmer af Danske Ølentusiaster.

En smagsprøve på typisk 10 cl. koster kr. 5,00 og afregnes direkte med bryggerne.

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8700 medlemmer fordelt på 51 lokalafdelinger, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelse af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur.


Yderligere informationer:

Lars B.Jespersen, larsbjespersen(at)gmail.dk tlf. 20 70 17 48

Hilsen

Martin Nygaard Diedrichsen

Danske Ølentusiaster – København Nord

Danske Ølentusiaster – Region København

Danske Ølentusiaster – Ølfestivalen – Indgang