SMASK – Mungo Park i Gladsaxe AFLYST

Mungo Park Teater spiller d. 6. og 7. januar forestillingen SMASK på Grønnemoseskole

Om forestillingen:

SMASK – En uromantisk komedie om hjertesorger 

Er du nogensinde blevet forladt? Skilt? Gået fra? Eller bare afvist, igen igen? 
SÅ er SMASK noget for dig! 
 
SMASK er en tragikomisk forstadsfarce om, hvordan hjertesorg sætter livet i stå for tre vidt forskellige mennesker, som bor i den samme lille efterårsmørke by. 

I den lokale latterklub møder vi den unge Ellen, som endnu engang er blevet dumpet, før kærligheden fik lov at spire. Hun har besluttet sig for ALDRIG at forelske sig igen, men så starter en ny pige i klubben. 
 
I modsatte ende af byen skal lægen Troels være alene for første gang i 30 år, efter konen har pakket sin sidste flyttekasse. Og så endda på Allehelgensaften, hvor mærkeligt udklædte børn bliver ved med at trænge sig på. 
 
Ikke langt derfra forsøger Miriam at være mor til et barn, hun bliver mere og mere fremmedgjort over for, midt under en kommune-mæglet skilsmisse. 
Alle er de slået omkuld af det smask, der rammer, når et menneske du elsker, ikke længere vil have dig. 

Det unge instruktørtalent Anastasia Nørlund undersøger med SMASK, hvad der sker med det moderne menneske, når det forlades – hvordan klarer vi det at blive fravalgt, i en verden hvor vi er vant til at få det, vi vil have. 

Intet mindre end hele tre fremadstormendede dramatikere Zakiya Ajmi (romanen Vulkan), Rasmus Krone og Marie Bjørn (GALATHEA3000) kommer med deres bud i denne sammenflettede multiplotfortælling. 

Praktisk info:

Torsdag 6. januar 2022 kl. 20.00. Pris 200kr. MEN ½ pris her i Gladsaxe. Festsalen på Grønnemoseskole

Fredag 7. januar 2022 kl. 20.00. Pris 200kr. MEN ½ pris her i Gladsaxe. Festsalen på Grønnemoseskole

Billetter med GLADSAXErabat købes via dette link


Det også muligt at få en gratis billet til forestillingen torsdag d. 6.januar, hvis du møder op på Bibliotek+ kl. 18.30 til artist talk med Teaterdirektør Anna Malzer. På denne talk går de bagom temaerne fra forestillingen, der blandt andet er hjertesorg – og måske bliver I sammen klogere på det knuste hjertes dynamikker? 
Tilmelding:  
Skriv til voreshg@gmail.com eller fahad@mungopark.dk – eller kom forbi og tilmeld dig i Bibliotek+ Der er begrænset antal pladser, så tilmelding efter først-til-mølle-princippet.