Af Annette Birch

Mandag den 12. januar 2015 lancerede Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus deres nye hjemmeside. Siden skal være med til understøtte kulturhusets ønske om at udbrede kendskabet til husets mange aktiviteter og oplevelser.

”Kulturhuset vil med den nye hjemmeside i endnu højere grad fortælle omverdenen om, hvem vi er, hvor vi kommer fra og de mange alsidige kulturaktiviteter, der foregår her i huset,” siger Betina Louise Kimergård, leder af Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus.

”Siden skal naturligvis indeholde alle de praktiske oplysninger man har brug for, når man bruger huset. Men hjemmesiden skal også fortælle husets historier og skabe billeder hos folk om, hvad det er for et fantastisk sted vi har her,” supplerer Nanna Båstrup, udviklingskonsulent i kulturhuset.

Flere nyheder, billeder og interaktivt kort

Et stort ønske med den nye hjemmeside har netop været at formidle kulturhusets aktiviteter og nyheder om foreningerne i kulturhuset mere og bedre i både tekst og billeder. Derfor vil den nye hjemmeside bruge flere billeder og videoer, have en rubrik om månedens forening og løbende producere nyheder. Interesserede vil desuden have mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev, der bliver udsendt hvert kvartal.

Kulturskaberne, Musikkælderen og foreningerne vil stadig have en fremtrædende plads. Nanna Båstrup fortæller, at den nye hjemmeside f.eks. giver et bedre overblik for enhver, der ønsker at starte deres eget projekt, at følge vejen fra begyndelse til slut, på et interaktivt kort på hjemmesiden.

”Enhver, der ønsker at starte deres eget projekt, kan nu gå ind på hjemmesiden og følge projektforløbet fra begyndelse til slut på et interaktivt kort. Her kan man klikke sig ind under de forskellige stadier i forløbet og få gode råd om, hvordan man som lokal initiativtager kan skabe sine egne kulturelle arrangementer,” siger Nanna Båstrup.