Torsdag den 24. januar bliver der præsenteret et ganske særligt kunstværk i Telefonfabrikken. Værket hedder ’Høje Gladsaxe Gobelin’ og er et tekstil-værk skabt i samarbejde mellem designer Stine Linnemann og det socialøkonomiske syværksted ’I Tråd med Verden’, som har til huse i Høje Gladsaxe.

Høje Gladsaxe Gobelinen er skabt af en gruppe kvinder i lokalområdet og inspireret af deres historie og syn på tilværelsen. På den måde er der blevet skabt et værk, som bidrager positivt med sin alternative fortælling om Høje Gladsaxe.

Per 24. januar 2019 udstilles Høje Gladsaxe Gobelinen permanent i Telefonfabrikkens café Drop Inn, og det glæder kulturhusets leder, Betina Louise Kimergård Toft: ”Jeg synes, den måde værket er blevet til på, lægger sig naturligt i forlængelse af vores traditioner i kulturhuset. Gennem mange år har Telefonfabrikken dannet ramme om mange forskellige kulturelle foreninger, så de har kunnet dyrke deres traditioner og mødes om forskellige aktiviteter. Vi skaber mange tilbud i fællesskab med de foreninger, som bruger huset. Fx er vores årlige festival Gladsaxe Loves Culture helt utænkelig uden dem.”

Ferniseringen finder sted: Torsdag den 24. januar 2019 kl 16-18  i Telefonfabrikkens café Drop Inn. Alle er velkomne

I tråd med Verden har som formål at beskæftige udsatte kvinder, som af den eller anden grund er blevet hægtet af jobmarkedet. Ved at mødes og løse opgaver inden for tekstilproduktion og håndarbejde søger foreningen af skabe jobmuligheder for målgruppen, skabe mening og livsglæde hos de medvirkende kvinder. For yderligere information, besøg foreningens hjemmeside HER