Vær med til at fejre den danske jazzscene, når prisoverrækkelsen Danish Music Awards Jazz bliver vist på storskærm på Telefonfabrikken i Gladsaxe – live fra Bremen Teater.

Gladsaxe Jazzklub, en af Danmarks største jazzklubber, har til huse i Telefonfabrikken og det er netop Gladsaxe Jazzklub, der er de swingende værter, som byder indenfor til en festlig aften med live streaming fra DMA i Jazz.

Værterne på skærmen er Master Fatman og sangerinden Birgitte Soojin, som guider publikum igennem aftenens prisuddelinger og musikalske indslag. Der skal i alt uddeles fem DMA-statuetter i showets hovedkategorier og derudover skal prisen for årets livejazz-arrangør samt P8 Jazz-prisen finde nye ejere. Vinderen af Børnejazzprisen, som uddeles i ugen op til showet, vil også blive fejret i løbet af aftenen, når vi mødes og hylder det bedste fra den danske jazzscene fra året der er gået.
Gladsaxe Jazzklub er en stor og central kulturaktør både på Telefonfabrikken og i Gladsaxe Kommune og står for en række af spændende jazzarrangementer året rundt.

Derfor er det også særligt interessant, når Jazzklubben slår dørene op første gang for at streame DMA jazz live i Telefonfabrikken. Her skal toppen af den danske jazzscene opleves og hyldes i fantastisk selskab.

KL. 17:30: Dørene åbnes til Intimscenen
KL. 18:00: Chili con carne
KL. 19:30: Award show starter på live-storskærm fra Bremen Teater
Adgangsprisen på 100 kr. dækker mad og et enkelt glas vin/øl.

Køb billet på: www.gladsaxejazzklub.dk /medlem: 100 kr. / ikke-medlem 100 kr.
Tilmelding senest torsdag 30. november.

For yderligere information om jazzklubbens arrangement kontakt kasserer, Jan Engblom på jazz@engblom.dk eller tlf. 28403715

Foto: Kira Skov og Maria Faust, der er nomineret i 3 kategorier.