Jazz på intimscenen

Intimscenen blev startet af Gladsaxe Jazzklub i jubilæumsåret 2017, og ideen var at skabe en supplerende musikplatform, som præsenterer nogle af jazzmusikkens mindre genrer samt nye musiker-konstellationer. Henover forårs sæsonen 2019 vil der derfor blive afhold 3 arrangementer, hvor publikum bliver budt på nye og måske anderledes jazzoplevelser på Telefonfabrikken.

Intimscenen / Nadja & Wamberg

MANDAG, 1. APRIL 2019 – 20:00

Gladsaxe Jazzklubs Intimscene – nyt stjerneskud

To gode venner, to bankende jazzhjerter, en gammel gylden jazzguitar og en stemme med noget på hjerte. En ny jazzduo har set dagens lys. De to unge talenter har blod på tanden. De graver dybt efter guldet i den Amerikanske swingtraditions skattekiste og leverer deres personlige favoritter på charmerende vis. Duoen lægger ikke skjul på, at de fire legendariske plader, Ella Fitzgerald og Joe Pass indspillede mellem 1973-1986, har en betydningsfuld plads hos de to musikere.

Johannes Wamberg samlede guitaren op som 12-årig. Som 18-årig begyndte han at tage musikken seriøst, og med Danmarks legendariske bassist Hugo Rasmussen, fik han tidligt  stor forståelse for jazz.

Mette Nadja har sunget siden hun kunne gå. De første spæde sang skridt trådte hun I Danmarks Radios Pigekor. I 2008 blev hun introduceret til jazzen, studerer i dag i Berlin og spiller koncerter på kryds og tværs af generationer i både Danmark, Sverige og Tyskland.

Sted: Café Drop Inn/Kulturhus Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Dato: Maddag d. 1. april 2019 kl. 20 – 22.

Dørene åbnes: 19:30

Musikken starter: 20:00

Medlemspris: 50 kr.

Entre: 80 kr.

Besætning: 

Mette Nadja, vokal;
Johannes Wamberg, guitar.

Intimscenen / Heine Hansen Trio

TIRSDAG, 23. APRIL 2019 – 20:00

Gladsaxe Jazzklubs Intimscene – ny konstellation

Heine Hansen Trio udgav i 2016 den anmelderroste CD “Signature” med Hansens egnekompositioner. CD’en kom med på Jazznyts top 10 liste over bedste danske jazzudgivelser 2016, og blev derudover Grammy-nomineret og fik en præmiering fra Statens kunstfond som værende blandt de mest betydningsfulde værker i år 2016.

Trioen har netop været i studiet for at indspille en ny CD og tager på farten med kompositioner fra disse 2 plader blandet med Standards. Heine Hansen har indspillet og turneret med et hav af kunstnere de sidste mange år – eksempelvis Hugo Rasmussen, Thomas Blachman, Kira Skov, Caroline Henderson og NHØP.

Dette setup er dog hans første konstellation som bandleader. Her sættes melodi og virtuositet i højsædet.

Sted: Café Drop Inn/Kulturhus Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Dato: Tirsdag d. 23. april 2019 kl. 20 – 22.

Dørene åbnes: 19:30

Musikken starter: 20:00

Medlemspris: 50 kr.

Entre: 80 kr.

Besætning: 

Heine Hansen, klaver;
Thomas Fonnesbæk, kontrabas;
Jeppe Gram, trommer.

Intimscenen / Pianotræf: Morten Fischer & Christian Bundgaard

ONSDAG, 8. MAJ 2019 – 20:00

Gladsaxe Jazzklubs Intimscene – Pianotræf

Hver for sig er disse to unge pianister noget særligt. Begge formår de via tangentspillet at imponere alle aldre. De er stilsikre og teknisk kompetente. Sætter man dem sammen for en aften, kan alting ske. Musikalitet og showmanship kommer uvægerligt til at gå hånd i hånd.

Morten Fischer startede som 7-årig med at modtage klaverundervisning i Vordingborg Musiksklole. Mange år senere tog han eksamen fra Rytmisk Musikkonservatorium. I dag underviser han selv og har derudover spillejobs i jazzklubber og under festivaler – især stiller han gerne op med sit band NOLA Love. Den fornøjelse har vi haft i Gladsaxe.

Christian Bundgaard startede som 6-årig med klaverspillet og koblede mundharpen på som 15-årig. Bluesmusikken har haft stor indflydelse på hans musikalske udvikling. Stor inspiration har han endvidere hentet herhjemme ved bl.a at spille sammen med Hugo Rasmussen, Troels Jensen og Hans Knudsen.

Sted: Café Drop Inn/Kulturhus Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Dato: Onsdag d. 8. maj 2019 kl. 20 – 22.

Dørene åbnes: 19:30

Musikken starter: 20:00

Medlemspris: 50 kr.

Entre: 80 kr.

Besætning: 

Morten Fischer, klaver;
Christian Bundgaard, klaver