Vinterjazz på Telefonfabrikken

For jazz-elskere er februar måned synonym med Vinterjazz! Den landsdækkende festival bliver skudt i gang fredag 6. februar og ruller frem til 29. februar med et fyldigt og spændende program. Traditionen tro tager Telefonfabrikken også del i festlighederne, og byder igen i år på arrangementer og koncerter arrangeret i samarbejde med husets lokale foreninger og Kulturskabere.

Mandag 10. februar og onsdag 12. februar: Groove – Jazz edition

Kan du lide jazz? Kan man danse til det eller er det blot blip blop-lyde fra en svunden tid? Find ud af det ved at tage til Groove på Telefonfabrikken – Groove i uge 7 står nemlig i jazzmusikkens tegn. 
Groove er verdens nemmeste dans. Om du er vant til at danse eller aldrig har prøvet det før, har ingen betydning. Det vigtigste er, at du har lyst til at bevæge dig, få sved på panden og have det sjovt.

Praktisk: Kom 5 minutter før, vi starter. Medbring en flaske vand. Sluk mobilen 😉

Pris 50 kr. tilmelding via. Mobile Pay 85537. Husk at skriv hvilken dag din tilmelding gælder.

Mandag kl. 17.15-18.15 (dansesal 3)
Onsdag kl. 17-18 (dansesal 2 og 3)

Arrangementet er arrangeret i et samarbejde med KulturSkaberne

Tirsdag 11. februar kl. 17-19: Koncert med Martini’s For Børn og spaghetti til aftensmad
I vinterferien er der eftermiddagshygge, børnejazz og familiemad for børn og deres voksne. Kira og krokodillerne fra Martini’s For Børn spiller op til sang og dans. Sprudlende rytmer fra syd og nord, spilles og synges i et univers fuld af leg og improvisation. Sangene handler om stort og småt i livet, om pudsige skabninger og finurlige møder. Om Brasiliens rytmer, og om at huske at bruge sin fantasi! Efter koncerten serverer vi børnevenlig aftensmad: Spaghetti Bolognese.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Gladsaxe Jazzklub.
Dørene åbnes: 16:00. Billetterne koster 65 kr. inkl. aftensmad og købes via gladsaxejazzklub.dk

Kira Martini – vokal / guitar
Calle Brickman – klaver
Peter Marott – trompet
Henrik Silver – Sousafon
Morten Ærø – trommer

Onsdag 26. februar kl. 19-21: Gratis jazzkoncert i café Drop In

Jazzorkestret ESW spiller både nye numre og jazzhistoriske klassikere, veloplagt og swingende, fra Armstrong til Monk, fra Basie til Ellington, fra Abdullah Ibrahim til Charlie Parker. Det garvede band har mere end 15 år bag sig, og har spillet en lang række koncerter på jazzklubber og festivaler i Københavnsområdet. Til denne koncert får orkesteret besøg af jazz-sangerinde Fifi Dahy. Kom og lyt med, der er gratis entré.

Koncerten er arrangeret i et samarbejde med KulturSkaberne.

Einar Hermannsson (as, ss)

HC Birkeland (ts,  fl, hca, voc),

Anders Ulstrup (tb), k

Michael Kosteljanetz (p)

Henning Telving(b)

Kristian Lassen (dm)