Inden længe vi ind i februar måned og det betyder, at det igen er tid til Vinterjazz! Den landsdækkende festival løber af stablen den 1.-24. februar med endnu et fyldigt og spændende program. Traditionen tro tager Telefonfabrikken del i festivalen og byder i år på tre forskellige events for jazz-elskere.

Onsdag den 6. februar kl. 19-21: Gratis jazzkoncert i café Drop Inn

Jazzorkestret ESW spiller både nye numre og jazzhistoriske klassikere, veloplagt og swingende, fra Armstrong til Monk, fra Basie til Ellington, fra Abdullah Ibrahim til Charlie Parker. Det garvede band har mere end 15 år bag sig og har spillet en lang række koncerter på jazzklubber og festivaler i Københavnsområdet. Til denne koncert får orkesteret besøg af jazz-sangerinde Fifi Dahy. Kom og lyt med, der er gratis entré.

Tirsdag den 12. februar kl. 17-19: Koncert med Rosa fra Rouladegade og spaghetti til aftensmad
Kom med til fyraftenshygge og familiemad for børn og deres voksne. Rosa fra Rouladegade sætter strøm til piskeriset og er klar til at piske en stemning op! Godt hjulpet af Børnejazzmusikerne Sille og Palle samt en liter økologisk fløde vil trioen forsøde tilværelsen for både børn, voksne og sovedyr med musik fra Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige Ramasjang-hits. Så væk din yndlingsbamse og kom til kagerock og rul!
Efter koncerten serverer vi børnevenlig aftensmad: spaghetti bolognese.

Koncerten er arrangeret i et samarbejde med Gladsaxe Jazzklub.
Dørene åbnes: 16:00
Billetter købes HER

Bestil spisning inden: torsdag, 7. februar 2019.

Find eventen på Facebook

Søndag den 17. februar kl. 12-13: Groove i Gladsaxe byder hele familien op til dans

Kan børn lide jazz? Kan man danse til det? Find ud af det ved at tage dem med på Telefonfabrikken til familiegroove i jazzmusikkens tegn.

Groove er verdens bedste motionsform, og en helt fantastisk måde at være sammen på som familie. Groove er verdens nemmeste dans. Om du er vant til at danse eller aldrig har prøvet det før, har ingen betydning. Det vigtigste er, at I har lyst til at bevæge jer, få sved på panden og have det sjovt med familien. Mette og Malene guider jer hele vejen og alle kan være med.

Dine danseinstruktører er Mette Oscar Pedersen & Malene Pedersen
Find eventen på Facebook