Fra den 2. til 25. februar blænder den landsdækkende festival, VinterJazz 2018, op for at hav af fantastiske koncerter. Og traditionen tager Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus del i festivalen med musikalske oplevelser. I samarbejde med Gladsaxe Jazzklub og lokale KulturSkabere kan kulturhuset præsentere publikum for tre koncerter under årets festival, med musik for både for børnefamilierne og for voksne jazz-elskere.

 

Tirsdag den 13. februar 2018 kl. 17-19: Børnejazz og familiemiddag med Sigurd Barrett – UDSOLGT

Den anerkendte musiker, komponist og forfatter, Sigurd Barrett, formidler Danmarkshistorien gennem musik og historiefortælling. Med sin fantasifulde fortolkning vil der være noget at hente for både børn og voksne. Efter koncerten bliver der serveret spaghetti bolognese til aftensmad.

Tilmelding: Koncerten er desværre allerede udsolgt

Program: Kl. 16: Dørene åbner og der serveres sunde snacks. Kl. 17: Koncert med Sigurd Barrett. Kl. 18: Aftensmad.

 

Onsdag den 14. februar 2018 kl. 19-21: Gratis koncert med ESW

ESW er et sammentømret jazzorkester med mere end 15 år på bagen. De spiller er bredt repertoire af klassisk og nyere jazz, veloplagt og swingende, fra Armstrong til Monk, fra Basie til Ellington, fra Abdullah Ibrahim til Charlie Parker. Ved denne koncert får orkesteret besøg af jazz-sangerinde, Fifi Dahy. Koncerten er arrangeret af orkesteret selv i samarbejde med KulturSkabernes rådgivere i Telefonfabrikken.

Gratis entré. Tilmelding er ikke nødvendig.

Program: Kl. 18.30: Dørene åbner, kl. 19: Koncert.

 

Fredag den 23. februar 2018 kl. 20.00: Indra – Grammy nomineret jazz-sangerinde fra USA

 

I anledning af at Indra udkommer med et nyt album på det legendariske pladeselskab Impulse Records (Duke Ellington, John Coltrane og Ray Charles) tager Indra på turne i februar/marts 2018, som en del af en større Europa Turne. Gladsaxe Jazzklub har grebet chancen og har nu engageret bandet. Indras seneste album Heartland blev nomineret til en Amerikansk Grammy. Bandet har for alvor fået et internationalt gennembrud i 2016, med koncerter i Paris, New York, Berlin, Munchen, Zurich og Wien.

 

Entré: Medlemmer: 60 kr., Ikke-medlemmer: 100 kr., Spisning pr. kuvert: 120 kr. Tilmelding via www.GladsaxeJazzklub.dk

Program: Dørene åbnes kl. 19.30 / kl. 18.30 for spisning, kl. 20: koncert med Indra.