Vinterjazz på Telefonfabrikken

For jazzelskere er februar måned synonym med Vinterjazz! Den landsdækkende festival bliver skudt i gang fredag 3. februar og ruller frem til 27. februar 2022 med et fyldigt og spændende program. Traditionen tro tager Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus del i festlighederne med musikalske oplevelser for både for børnefamilierne og de voksne jazz-elskere. I samarbejde med bl.a. Gladsaxe Jazzklub og lokale KulturSkabere kan vi præsentere publikum for hele 5 arrangementer under årets festival.

Vi glæder os til at se jer

AFLYST! Mandag 14. februar Mandags Groove – Jazz (and LOVE) edition

Kan du lide jazz? Kan man danse til det eller er det blot blip blop-lyde fra en svunden tid? Find ud af det ved at tage til Groove på Telefonfabrikken. I løbet af vinterjazzperioden står Grooven nemlig i jazzmusikkens (og kærlighedens) tegn. 
Groove er verdens nemmeste dans. Om du er vant til at danse eller aldrig har prøvet det før, har ingen betydning. Det vigtigste er, at du har lyst til at bevæge dig, få sved på panden og have det sjovt.

Gratis entre, men tilmelding er nødvendig. UDSOLGT!

Tilmelding mandag 14.2 kl. 19.00-20.00

Hvor: Drop Inn

Arrangementet er skabt i samarbejde mellem Groove i Gladsaxe og KulturSkaberne, Telefonfabrikken – Gladsaxe kulturhus

Arrangementet der var planlagt til d. 7.2 er desværre aflyst


Tirsdag 15. februar – Børnejazz med NullerNix

NullerNix med hiv og swing er jazz for både små og store skostørrelser og det går absolut ikke stille af sig, når Nulleren slår sig løs. Finurlige og frække anekdoter flyder frit fra den grå lever – det handler om støv og andet småkravl og om at være lille og se verden nedefra. En skøn oplevelse for hele familien.

Tilmelding nødvendigt – billetter findes her UDSOLGT, men venteliste!

Program: Kl. 14.30: Dørene åbner, kl. 15: Koncert.

Hvor: Drop Inn

Arrangementet er skabt i samarbejde mellem Gladsaxe Jazzklub og Telefonfabrikken – Gladsaxe kulturhus

Onsdag 16. februar – Gratis jazzkoncert i café Drop Inn

Jazzorkestret ESW spiller både nye numre og jazzhistoriske klassikere, veloplagt og swingende, fra Armstrong til Monk, fra Basie til Ellington, fra Abdullah Ibrahim til Charlie Parker. Det garvede band har mere end 15 år bag sig og har spillet en lang række koncerter på jazzklubber og festivaler i Københavnsområdet.

Gratis entré. Men tilmelding er nødvendig følg linket her og få billet.

Program: Kl. 18.30: Dørene åbner, kl. 19: Koncert.

Hvor: Drop Inn

Arrangementet er skab i samarbejde mellem ESW og KulturSkaberne, Telefonfabrikken – Gladsaxe kulturhus


Torsdag 17. februar – Det jazzede Verdens Folkekøkken

Tag med på en musikalsk og kulinarisk rejse gennem kontinenter og på tværs af verdensdele. Mød nye mennesker, nye smage, nye oplevelser og måske endda få nye venner når Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus inviterer til Det jazzede Verdens Folkekøkken.

Arrangementet vil være sammensat af fællesspisning ved langborde, fortællinger om maden og live verdensjazz med SABA.

Entré 80kr./ børn u. 12år 40kr og billetter købes her UDSOLGT

Program: torsdag d. 17. februar fra 18-21

Hvor: Drop Inn

beenhere

Vinterjazz

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og rummer omkring 650 koncerter fordelt på mere end 130 spillesteder og arrangører fra Aalborg til Rønne.